Over Maaike Boogers

Niemand is hetzelfde en iedereen heeft een eigen motivatie voor het bezoeken van een diëtist. Maar we willen allemaal hetzelfde: ons lekker voelen en blij zijn met wie we zijn. Prettig als ik daar met voedings- en leefstijladviezen iets aan kan bijdragen. Ik luister graag naar je verhaal!

Na 14 jaar bij Thuiszorgorganisatie Thebe als diëtist te hebben gewerkt,  ben ik in 2013 mijn eigen bedrijf gestart: Diëtistenpraktijk Maaike Boogers. Als dochter van een ondernemende bakker en altijd al interesse te hebben gehad in voeding en diëten, is het nu heel fijn om een eigen praktijk te hebben.

Mijn eigen bedrijf biedt mij de gelegenheid om naast de al bestaande diensten (spreekuren), ook snel nieuwe diensten en producten te ontwikkelen en op eenvoudige wijze nieuwe samenwerkingsverbanden aan te gaan.

Specialisme

Sinds 2012 ben ik me gaan specialiseren in eetstoornissen. Ik heb o.a. de post-hbo opleiding Behandeling van Eetstoornissen afgerond. Ik werk op dit terrein intensief samen met collega diëtist Naomi van de Staak, GGZ Breburg, ziekenhuizen, eerstelijns psychologen.

Samen met Mariet Bastiaansen, mental coach, heb ik de cursus Emotioneel eetgedrag de baas ontwikkeld. In het voorjaar van 2016 gaven we de eerste training aan 9 zeer enthousiaste deelnemers.