Samenwerkingen

Collega’s in de praktijk stellen zich voor

 

Jose Groot

Ik heb eetstoornissen-spreekuur op de Lage Witsiebaan. Ik werk ruim 20 jaar als diëtist, gespecialiseerd in eetstoornissen. Naast mijn werk binnen de gespecialiseerde GGZ-instelling voor cliënten met eetstoornissen en mijn eigen praktijk in Eindhoven, zal ik ook werkzaam zijn in de praktijk van Maaike Boogers.

Ik vind het voedingstechnische gedeelte van mijn werk interessant maar ook het psychologische deel wat maakt dat je wel de kennis heb maar niet tot doen komt.

Graag ga ik met je bekijken wat je hulpvraag is, welke kennis je nodig heb en welke belemmerende factoren er zijn. Ik doe het graag met je samen!

Leonie Rijken

In 2013 ben ik afgestuurd aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen als diëtist.  Sindsdien ben ik  werkzaam geweest bij een medisch-facilitair bedrijf voor medische voedingen en in de eerste lijn als all round diëtist.

In de afgelopen jaren heb ik mij gespecialiseerd in o.a. voeding in relatie tot gedrag. Hierbij heb ik mij gespecialiseerd in het begeleiden van mensen met emotioneel eetgedrag.

Naast het begeleidden bij emotie-eten zal ik bij Maaike in de praktijk ook mensen met obesitas, diabetes en hart- en vaatziekten begeleiden.

Ik ben een enthousiaste, to-the-point diëtist. Ik geloof in advies op maat. Geen streng dieet of standaard lijstjes, ik denk met je mee wat wél past.

Diëtisten

Op het gebied van eetstoornissen werk ik nauw samen met mijn collega’s van GGZ- Breburg, ETZ en Human concern.

DITO

Bij specifieke voedingsvragen zoals allergien/intoleranties, voedingbij parkinson of sondevoeding verwijs ik door naar Dito. Dito staat voor Diëtisten in Tilburg en omstreken.

Ga naar de website voor meer informatie »

Medebehandelaars

Een goede samenwerking tussen verwijzer/medebehandelaars en diëtist is een basisvoorwaarde voor een goede behandeling van de cliënt. Ik probeer dan ook zoveel contact te krijgen en houden met betrokken partijen.

Mijn samenwerkingspartners zijn:

Verschillende huisartsenpraktijken in Tilburg, waaronder:

Verschillende fysiotherapiepraktijken, waaronder:

Oefentherapie Cesar
Ingrid van de Biggelaar en Anouska van Gerven (Bezoek website)

GGz team eetstoornissen (Bezoek website)

Verschillende Psychologenpraktijken, waaronder:

Mariet Bastiaansen, mental coach